Nederlands · Sophie · Verhalen

Een buitenaards wezen in een bontjas

English

Herinnert u zich dat Sophie is ontvoerd door buitenaardse wezens? Ik heb destijds niet gemerkt dat ze haar kwamen halen, maar ik merkte dat ze zich een beetje vreemd deed nadat ze was teruggekomen. U denkt misschien: “Als je niet gemerkt had dat ze weg was, hoe merkte je dan dat ze terug was?” Goed punt! Op een bepaald moment gedroeg ze zich vreemd, ik bedoel vreemder dan normaal. Ik vroeg haar of ze zich goed voelde. Eerst maakte ze wat miauwende geluiden alsof ze haar stem aan het testen was. Toen begon ze me over haar “ontvoering” te vertellen. Natuurlijk geloofde ik het niet, maar zei er verder niets over.

Het is meer dan twee jaar geleden dat deze ontvoering plaatsvond en Sophie heeft sindsdien veel last van allergie. Ze werd ook dunner. Ik begon mezelf zorgen over haar te maken en stuurde haar naar de dierenarts. De dierenarts was niet in staat Sophie te genezen en stuurde haar naar de dermatoloog. Nu, na zes weken lijkt het alsof ze zich beter voelt, hoewel haar vacht nog niet is gegroeid.

Vorige week vond ik een foto op Facebook die het gedrag van Sophie verklaart en ook waarom ze nog steeds mager is:

ZE HEBBEN DE BINNENKANT VAN MIJN ZUSJE VERVANGEN DOOR EEN BUITENAARDS WEZEN!

Ik woon samen met een buitenaards wezen in een bontjas! De jas van Sophie! Ik vind dit niet leuk … helemaal niet leuk! Waar is Sophie? Ik wil Sophie terug. Mijn mooie zus Sophie, die altijd zo trots op haar vacht was. Kan iemand me vertellen hoe ik het ding dat bij mij inwoont, opnieuw in mijn zusje Sophie kan transformeren? Alsjeblieft?

>ˆ..ˆ<

Advertisements

One thought on “Een buitenaards wezen in een bontjas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s