Articles · Michael · Nederlands · Other cats

De Staarten Commissie

Toen onze oom Michael hier nog woonde kwam er iedere woensdagavond een clubje oude katers bijeen om het één en ander te bemiauwen. Omdat deze “heren” voor de nodige overlast zorgden heeft Donna hun wekelijkse uitje uiteindelijk verboden. De voorzitter, Grote Staart, was hierdoor dusdanig ontstemd dat hij het vrouwtje een statige brief heeft geschreven. Het leek ons een goed idee om deze brief te publiceren en hiermee aan te tonen dat er nog Heren bestaan in de kattenwereld.

verzoek-van-grote-staart-1

Lees de volledige brief hier verzoek-van-grote-staart

Advertisements

3 thoughts on “De Staarten Commissie

 1. Zeer Geachte Mevrouw,

  Langs deze weg laat ik u weten dat ik u zeer erkentelijk ben voor de bemiddeling voor het verkrijgen van vergaderruimte voor de Staarten Commissie.
  Heer Binck heeft ons afgelopen woensdag vriendelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Natuurlijk zijn er regels waaraan wij ons moeten houden, maar deze vergaderruimte is ideaal in alle weersomstandigheden.
  Heer Igor is ook gevraagd om lid te worden maar beweerde dat hij nog geen tien jaar is en dus te jong. Nu vraag ik u … Enfin, ik ben blij met de goede afloop en houdt u op de hoogte van ons wel en wee. Wellicht kunnen we een aantal zaken grondig aanpakken dit jaar, zoals het vogel- en hondenprobleem.

  Met zeer vriendelijke groet,
  Sigmund Katz (Grote Staart)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s